Меню
Количка

Добре дошли в БО ХОБИ ЛЕГО магазин!

Доставка, плащане и рекламации

Методи на доставка

В магазина в София - Закупената стока можете да получите директно от магазина на BOHOBBY.com в Младост-1, гр. София.

Доставка до адрес - В случай, че желаете поръчката да бъде доставена на посочен от вас адрес (валидно само за България) в рамките на два работни дни, цената на доставката е 4,09€ за поръчки на стойност до 90 лева и 3 лева за поръчки на стойност над 90 лева.

Доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС в България - Вашите поръчки на стойност до 90 лева пътуват за 5 лева до офис на куриерска служба ЕКОНТ.

Доставката на поръчки на стойност над 90 лева до офис на ЕКОНТ е безплатна за клиентите на БО ХОБИ.

Доставка извън България до страна от Европейски съюз - цената е 10,00€ (10 евро) при поръчка само на части и 30,00€ (30 евро) при поръчка на модели.

Доставка извън територията на Европейски съюз - моля, свържете се с нас на нашите телефони или изпратете е-мейл.

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ!: При доставки извън България е възможно кутиите с моделите да бъдат отворeни за проверка от българските пощенски служители или митнически власти.

Методи на плащане

Плащане при доставка - при този метод цената се заплаща при получаването на стоката (в магазина на BOHOBBY.com или на куриера).

Плащане чрез ePay.bg - бърз и удобен начин на плащане за българските клиенти, удобен, ако искате да направите подарък. В този случай плащате вие, а можете да посочите адрес на доставка, различен от вашия.

Плащане с VISA / MasterCard - бърз, лесен и сигурен начин на плащане, особено, ако искате вие да платите, а ние да доставим поръчката ви на друг адрес, както и ако искате да доставим поръчката ви извън България. Плащането с VISA/MasterCard се извършва в евро по официалния курс към българския лев (1 евро = 1.48 870,81€).

Оператор на тези плащания е БОРИКА АД, сертифициран оператор на плащания с кредитни карти. Никаква част от вашите лични данни, свързани с вашите кредитни карти не се съхранява на сървърите на БО ХОБИ ООД, както и служителите на БО ХОБИ ООД нямат достъп до тях. Можете да прочетете повече за БОРИКА като оператор на картови системи тук

Банков превод - можете да преведете сумата на поръчката с банков превод. Използвайте следните данни:

Платете на - име на получателя: БО ХОБИ ООД
IBAN на получателя: BG10CECB979010A3364300
BIC на банката на получателя: CECBBGSF
При банка - име на банката на получателя: ЦКБ АД

Този метод на плащане е удобен, ако искате да направите подарък. В този случай плащате вие, а можете да посочите адрес на доставка, различен от вашия. Вашата поръчка ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Рекламации и връщане

Всички обявени цени са в български лева за 1 бр. с включен ДДС или еквивалента им в Евро, освен ако не е обявено друго.

Клиентите имат право на рекламация на закупените от нас стоки, съгласно изискванията на българското законодателство.

В БО ХОБИ можете не само да купувате лесно, но и да връщате лесно продукти. Ако не сте доволни от закупения от вас продукт, независимо от причината, можете да го върнете в срок от 30 дни от доставката му. Начинът, по който да направите това зависи от вас. БО ХОБИ ви предоставя възможност да върнете продукт като попълните формуляр за връщане и го изпратите на електронната ни поща. Транспортните разходи за връщане са за ваша сметка. Можете да върнете конструктор ЛЕГО само ако е със същата опаковка, с която е бил получен, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

Използваме "бисквитки", за да подобрим функционалността на сайта. Прочетете тук: Политика за бисквитки.