Меню
Количка
Добре дошли в БО ХОБИ!

Колекционерски мини фигурки

ЛЕГО Мини фигурки е ЛЕГО тема, която включва поредица от отделни Лего фигурки, които са предназначени да бъдат колекционирани и разменяни между любителите на ЛЕГО. Сериите от колекционерски мини фигурки ЛЕГО обикновено включват 16 различни героя, но някои серии могат да включват 20 или пък само 12.

Първата серия от мини фигурки ЛЕГО е пусната през 2010 г. и оттогава ЛЕГО създава много други серии, включващи уникални герои със собствена история и характер. Всяка колекционерска мини фигурка на Лего е замислена като част от някаква подтема и включва свои собствени уникални аксесоари, като специални костюми, шапки, прически и други допълнения. Фигурките често са вдъхновени от професии, хобита, от историята или пък от фантазията. Ще срещнете също познати лица от любимите си филми, видео игри и дори футболисти.

Колекционерските мини фигурки са много популярен начин за любителите на ЛЕГО да персонализират своите творения и така да създават свои уникални Лего светове. Героите от различните серии могат да се съчетават и в допълнение да им изберете още страхотни Лего аксесоари за мини фигурки по ваш избор.

Всяка колекционерска мини фигурка се продава в индивидуална непрозрачна опаковка. Кой е героят вътре остава изненада, докато пликчето не бъде отворено! Това добавя вълнение и изненада в процеса на събирането им.

ЛЕГО Мини фигурки е изключително популярна тема сред феновете на LEGO от всички възрасти и вдъхновява съществуването на отдадена общност от колекционери и ентусиасти.

Космическо бебе, космос класика – тъмно розово – КОЛЕКЦИОНЕРСКИ МИНИФИГУРКИ
Изчерпано
Производител: LEGO Модел: COL442
Pieces: 2. Model Year: 2024...
0,00 лв.
Дан. основа: 0,00 лв.